Δωρεάν μεταφορικά σε επιλεγμένα είδη | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 12 άτοκες δόσεις για όλες τις αγορές με πιστωτική κάρτα

MENU

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση για αναζήτηση. Βρείτε το προϊόν που θέλετε εύκολα και γρήγορα (πχ. ποδήλατο γυμναστικής έως 200 ευρώ, kayak πράσινο) ή   επιστρέψτε στην ιστοσελίδα

Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι αποστολής της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

1. Παράδοση με εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier εντός λεκανοπεδίου Αττικής

Για αγορές από 10.01€ έως 59.99 € η χρέωση είναι 1.90 € για δέματα που το φυσικό βάρος ή κατά την ογκομέτρηση η συσκευασία δεν ξεπερνά τα 2 kg και δωρεάν αποστολή για παραγγελίες των 60.00 € και άνω για δέματα που το φυσικό βάρος ή κατά την ογκομέτρηση η συσκευασία δεν ξεπερνά τα 2 kg. Χρέωση 0.90 € για κάθε επιπλέον kg.

Για αγορές από 0.01€ έως 10.00 € η χρέωση είναι 3.00 € για δέματα που το φυσικό βάρος ή κατά την ογκομέτρηση η συσκευασία δεν ξεπερνά τα 2 kg. Χρέωση 0.90 € για κάθε επιπλέον kg.

2. Παράδοση με εταιρεία ταχυμεταφορών ή μεταφορική (εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, Ηπειρωτική Ελλάδα, Νησιωτικοί προορισμοί)

Για αγορές από 10.01 €έως 59.99 € η χρέωση είναι 3.00 € για δέματα που το φυσικό βάρος ή κατά την ογκομέτρηση η συσκευασία δεν ξεπερνά τα 2 kg και δωρεάν αποστολή για παραγγελίες των 60.00 € και άνω για δέματα που το φυσικό βάρος ή κατά την ογκομέτρηση η συσκευασία δεν ξεπερνά τα 2 kg. Χρέωση 0.90 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Για αγορές από 0.01€ έως 10.00 € η χρέωση είναι 4.00 € για δέματα που το φυσικό βάρος ή κατά την ογκομέτρηση η συσκευασία δεν ξεπερνά τα 2 kg. Χρέωση 0.90 € για κάθε επιπλέον κιλό.* Δωρεάν αντικαταβολή με μετρητά στην εταιρεία Courier.

3, Για δέματα που η συσκευασία ξεπερνά τα 5 kg απαιτείται προπληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα, Paypal ή πιστωτική-χρεωστική-προπληρωμένη κάρτα και η παράδοση ορίζεται αυτόματα με μεταφορική εταιρεία. Τα μεταφορικά έξοδα σε δέματα άνω των 5 κιλών υπολογίζονται αυτόματα για παράδοση στο πεζοδρόμιο αν βρίσκονται στην ίδια πόλη με το πρακτορείο. Εάν ο προορισμός είναι εκτός πόλης τότε υπολογίζονται αυτόματα έως την έδρα της μεταφορικής εταιρείας στην πλησιέστερη πόλη όπου εδρεύει η συνεργαζόμενη μεταφορική. Εναλλακτικά επιβάρυνση πελάτη για αποστολή έως την οικία του κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρεία.

Τα δέματα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία, αποστέλλονται με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Το κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για φθορές ή αλλοιώσεις του τελικού προϊόντος. Όλες οι συσκευασίες μας αποστέλλονται σφραγισμένες μετά από ποιοτικό έλεγχο του καταστήματος ή του προμηθευτή.

Οι αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας, είναι για παραλαβή δεμάτων από το πρακτορείο της μεταφορικής στην πλησιέστερη πόλη. Είναι στην επιλογή του πελάτη, αν επιθυμεί να παραλάβει στο χώρο του, να το ζητήσει από τη μεταφορική, με όποια έξοδα προκύπτουν, να επιβαρύνουν τον ίδιο.Οι Παραδόσεις γίνονται επι πεζοδρομίου εκτος αν έχει προκύψει συννενόηση 

4. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα ή από τις αποθήκες μας αφού έχει προηγηθεί ολοκλήρωση ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας καθημερινά από 09:00 έως 17:00 και Σάββατο 09:00 έως 15:00.

5. Αποστολές προς Κύπρο δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή και αποστέλλονται με Courier για δέματα ως 6.99kg βάρος. Η ελάχιστη χρέωση είναι 12,00€ (τελική τιμή) ως 2.00kg, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50€ (τελική τιμή), Για παραγγελίες βάρους άνω των 7.00kg τα δέματα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία. Ο χρόνος παράδοσης είναι 10-15 ημέρες από την αποστολή της παραγγελίας.

 

*Δεν υπάρχει δυνατότητα παράδοσης δεμάτων σε σταθμούς λεωφορείων-ΚΤΕΛ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.