Δωρεάν μεταφορικά σε επιλεγμένα είδη | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 12 άτοκες δόσεις για όλες τις αγορές με πιστωτική κάρτα

MENU

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση για αναζήτηση. Βρείτε το προϊόν που θέλετε εύκολα και γρήγορα (πχ. ποδήλατο γυμναστικής έως 200 ευρώ, kayak πράσινο) ή   επιστρέψτε στην ιστοσελίδα

Τρόποι Πληρωμής

 1. Με Αντικαταβολή: Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στον διανομέα. (Αυτή η επιλογή δεν υποστηρίζεται όταν το συνολικό βάρος του καλαθιού υπερβαίνει ογκομετρικά τα 5 κιλά, σε παραγγελίες άνω των 300,00€ και για προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί (παραγγελθεί) για εσάς με δικές σας προδιαγραφές)
 2. Με Κάρτα: Η Chiotis Group παρέχει τη δυνατότητα ασφαλών συναλλαγών μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των VisaMastercardMaestroDinersDiscover.. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έως και 12 άτοκων δόσεων ανεξαρτήτως ποσού με χρήση πιστωτικής κάρτας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα η εξόφληση της παραγγελίας του χρήστη γίνεται άμεσα. Ο χρήστης που επιλέγει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα οδηγείται σε ασφαλή διακομιστή της Alpha Bank .Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Στη συνέχεια, συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και σε περίπτωση που αυτή πάρει έγκριση, η παραγγελία ολοκληρώνεται επιτυχώς, επιστρέφει αυτόματα στην ιστοσελίδα μας και ενημερώνεται με τον αριθμό της παραγγελίας του.
 3. Με PayPal: Η Chiotis Group παρέχει τη δυνατότητα ασφαλών συναλλαγών με Paypal. Ολοκληρώστε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο PayPal. Η αγορά σας θα χρεωθεί στην κάρτα ή τον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο PayPal. Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την PayPal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.
 4. IRIS Payments

  Η υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής των αγορών που πραγματοποιούνται σε ηλεκτρονικό κατάστημα, με χρέωση λογαριασμού πληρωμών μέσω του e-banking της τράπεζάς σας (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Viva Wallet).

  Βήμα 1: Επιλέξτε την υπηρεσία IRIS payments ως τρόπο πληρωμής.

  Βήμα 2: Μεταβείτε στο e-banking της τράπεζάς σας.

  Βήμα 3: Εισάγετε τους Κωδικούς σας και συνδεθείτε στο e-banking. 

  Βήμα 4: Επιλέξτε συναλλαγή μέσω IRIS Payments και αποστείλετε το ποσό της παραγγελίας σας στο ΑΦΜ 801695954 ( CHIOTIS GROUP E.E.) σημειώνοντας στα σχόλια τον αριθμό της παραγγελίας σας.

  *Η συμμετοχή στην υπηρεσία πραγματοποιείται με ενέργειες του συνεργαζόμενου Παρόχου Υπηρεσιών Πληρωμών (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Viva Wallet).

 5. Με Τραπεζική Κατάθεση: Η Chiotis Group παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης με τραπεζική κατάθεση. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά (web banking) ή με φυσική παρουσία σε ATM ή τραπεζικό κατάστημα.

  Ι. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (άμεση εμφάνιση πληρωμής – συμπληρώστε αριθμό παραγγελίας ή ονοματεπώνυμο ως αιτιολόγηση)
  Αριθμός Λογαριασμού: 6909161878413
  IBAN: GR33 0171 9090 0069 0916 1878 413

  ΙΙ. ALPHA BANK (απαιτείται αποστολή αποδεικτικού πληρωμής/κατάθεσης – συμπληρώστε αριθμό παραγγελίας ή ονοματεπώνυμο ως αιτιολόγηση)
  Αριθμός Λογαριασμού: 469002002007390
  IBAN: GR0501404690469002002007390

  Όνομα Δικαιούχου: CHIOTIS GROUP E.E.

-Τα έξοδα τραπεζών, σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα, επιβαρύνουν τον πελάτη.
-Η παραγγελία σας δεν θα εκτελεστεί εάν δεν αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης ο αριθμός παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη.

 

Πρόσθετες πληροφορίες - Επεξηγήσεις

α) Πόσο ασφαλής είναι η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική κάρτα;
Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής. Η πληρωμή δεν γίνεται απευθείας στην Chiotis Group, αλλά ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή της Alpha Bank.

β) Τι είναι το πεδίο CVC / CVV που μου ζητείται;
Το πεδίο CVC / CVV βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας και είναι ένας τριψήφιος αριθμός. Σας ζητείται για επιπλέον ασφάλεια και σας προστατεύει ακόμα περισσότερο μιας και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να γνωρίζει το πεδίο αυτό. Για να το εισάγετε, γυρίστε και κοιτάξτε το πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Αποτελεί τον τριψήφιο αριθμό που θα δείτε και συνήθως βρίσκεται πάνω δεξιά.

γ) Τι γίνεται αν γίνει κάποιο λάθος κατά την πληρωμή (π.χ. κοπεί η σύνδεση ή πατήσω Cancel κατά τη μεταφορά).
Ό,τι και να γίνει, η συναλλαγή έχει καταγραφεί από εμάς και δεν πρόκειται να χαθούν τα χρήματά σας (αν βέβαια πάρουμε έγκριση για την κάρτα σας και το ποσό έχει όντως δεσμευθεί). Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, ελέγχεται και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν χρήματα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.