Καταχωρήστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και κερδίστε αμέσως έκπτωση -5% σε ΚΑΘΕ παραγγελία με τραπεζική κατάθεση.
Καλέστε μας στο 210 42 56 782 ή στείλτε μας στο info@chiotisgroup.gr για να σας καλέσουμε εμείς!
Έως 12 άτοκες δόσεις για όλες τις αγορές με πιστωτική κάρτα!
Εκπαιδευτική συσκευή XMETIX TAK711 σε μπλε χρώμα, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εκπαίδευση, πρακτική εξάσκηση και προσομοίωση εφαρμογής του XMETIX TAK710 tourniquet.
Η συσκευή αναπαράγει τη μορφή, την αίσθηση και το περιβάλλον χειρισμού του αντίστοιχου λειτουργικού μοντέλου, επιτρέποντας στους εκπαιδευόμενους να εξοικειωθούν με τη σωστή διαδικασία εφαρμογής σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Δεν εφαρμόζει πραγματική πίεση στο άκρο και δεν προορίζεται για χρήση σε πραγματικά περιστατικά ή ιατρική περίθαλψη.
Το XMETIX TAK711 αποτελεί πρακτικό εκπαιδευτικό βοήθημα για:
Μοντέλο: XMETIX TAK711 Training Unit
Τύπος: Εκπαιδευτική συσκευή προσομοίωσης του XMETIX TAK710 Tourniquet
Χρώμα: Μπλε
Ενεργοποίηση: Προσομοιωμένη λειτουργία ενός κουμπιού
Ρύθμιση: Ιμάντας με χειροκίνητη τοποθέτηση
Εφαρμογή πίεσης: Καμία – αποκλειστικά για εκπαίδευση
Χρήση: Εκπαίδευση, επίδειξη και πρακτική εξάσκηση
Κατασκευή: Ανθεκτική για επαναλαμβανόμενη εκπαιδευτική χρήση
Το XMETIX TAK711 είναι αποκλειστικά εκπαιδευτικό προϊόν.
Δεν είναι λειτουργικό tourniquet και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση πραγματικού τραυματισμού ή σε ιατρικό επείγον περιστατικό. Δεν εφαρμόζει πραγματική πίεση στο άκρο και προορίζεται αποκλειστικά για εκπαιδευτικές ασκήσεις, επιδείξεις και προσομοιώσεις.
Χρησιμοποιείται υπό την επίβλεψη κατάλληλα καταρτισμένου εκπαιδευτή όταν εντάσσεται σε οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.