Καταχωρήστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και κερδίστε αμέσως έκπτωση -5% σε ΚΑΘΕ παραγγελία!
Καλέστε μας στο 210 42 56 782 ή στείλτε μας email με την παραγγελία σας στο info@chiotisgroup.gr
Έως 12 άτοκες δόσεις για όλες τις αγορές με πιστωτική κάρτα!
Το AMILA Fabric MultiLoop Band θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας στην ενδυνάμωσή ολόκληρου του σώματος. Διαθέτει διάφορες θηλιές τις οποίες μπορείτε να περάσετε είτε στα χέρια είτε στα πόδια, πραγματοποιώντας μια πολύ δυνατή προπόνηση. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές αντιστάσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.
Το AMILA Fabric MultiLoop Band είναι ένα βολικό, συμπαγές και ευέλικτο εργαλείο προπόνησης που είναι κατάλληλο για ασκήσεις για ολόκληρο το σώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για προθέρμανση, για να αναρρώσετε από τραυματισμό, να αποκαταστήσετε ή να βελτιώσετε την μυϊκή σας δύναμη εκτελώντας ασκήσεις σχεδιασμένες για ολόκληρο το σώμα.
Τα Fabric MultiLoop Bands από την AMILA μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Yoga, σε προπόνηση cardio, προπόνηση δύναμης και φυσιοθεραπείας.