Δωρεάν μεταφορικά σε επιλεγμένα είδη | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 12 άτοκες δόσεις για όλες τις αγορές με πιστωτική κάρτα

MENU

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση για αναζήτηση. Βρείτε το προϊόν που θέλετε εύκολα και γρήγορα (πχ. ποδήλατο γυμναστικής έως 200 ευρώ, kayak πράσινο) ή   επιστρέψτε στην ιστοσελίδα

Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® Lightweight II S.E. Black 2450- Σε 12 Άτοκες Δόσεις

Κωδικός: 2450
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

Το Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® Classic III™ αποτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του στηθοσκοπίου που ήδη βοηθάει εκατομμύρια επαγγελματίες υγείας να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το στηθοσκόπιο Classic III παρέχει υψηλή ακουστική ευαισθησία για εξαιρετικές επιδόσεις και έναν ευέλικτο κώδωνα δύο όψεων με συντονιζόμενα διαφράγματα.

Το στηθοσκόπιο Classic III χρησιμοποιείται τόσο από φοιτητές όσο και από επαγγελματίες υγείας, προκειμένου να εντοπίζουν, να ακούν και να μελετούν τους καρδιακούς, πνευμονικούς και άλλους ήχους του οργανισμού, για αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης, παρακολούθηση του ασθενούς, καθώς και διάγνωση.

Η τεχνολογία διαφραγμάτων διπλών συχνοτήτων—μια ευρεσιτεχνία της 3M—επιτρέπει στον ιατρό να ακούει ήχους διαφορετικής συχνότητας, ρυθμίζοντας απλώς την πίεση στον κώδωνα.

  • Κρατήστε τον κώδωνα με ελαφρά πίεση για να ακούσετε τους ήχους χαμηλής συχνότητας.
  • Πιέστε λίγο περισσότερο για να ακούσετε τους ήχους υψηλότερης συχνότητας.

Αυτό το χαρακτηριστικό εξοικονομεί χρόνο και δίνει στον πάροχο υπηρεσιών υγείας τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στον ασθενή, ενώ παράλληλα η στεφάνη που δεν παγώνει εξασφαλίζει την άνεση του ασθενούς.

Η δύναμη τάσης των ακουστικών ρυθμίζεται εύκολα για το μέγεθος της κεφαλής και την επιθυμητή άνεση, πιέζοντας μαζί τα μεταλλικά μέρη των ακουστικών προς τα μέσα ή προς τα έξω.

Οι μαλακές και εφαρμοστές ελιές προσαρμόζονται σε κάθε αυτί, για εξαιρετική ηχομόνωση και άνετη εφαρμογή.

Οι ελιές κουμπώνουν σταθερά πάνω στα άκρα των ακουστικών και, για λόγους ασφαλείας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αφαιρεθούν.

Οι ανθεκτικοί αυλοί νέας γενιάς διατηρούν το σχήμα και την ευκαμψία τους ακόμα και όταν διπλωθούν σφικτά στην τσέπη.

Παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο στηθοσκόπιο, λόγω της βελτιωμένης αντοχής στις λιπαρές ουσίες του δέρματος και στο οινόπνευμα, ενώ έχουν λιγότερες πιθανότητες συγκέντρωσης λεκέδων.

Οι αυλοί νέας γενιάς δεν κατασκευάζονται από φυσικό ελαστικό λατέξ, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για τους επαγγελματίες υγείας με ευαισθησία στο δέρμα και για τους ασθενείς τους.

Παράλληλα, για να συμβάλλουν στην προστασία της υγείας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, οι αυλοί νέας γενιάς δεν περιέχουν φθαλικούς εστέρες.

Το στηθοσκόπιο Classic III κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, για την εξασφάλιση σταθερής ποιότητας.

Περιλαμβάνει μεγάλες και μικρές ελιές μαλακής εφαρμογής, μεγάλες σκληρές ελιές, περίβλημα προστασίας από το «πάγωμα» και οδηγίες.

 

Λεπτομέρειες Προϊόντων

  • Κώδωνας διπλής όψης, με συντονιζόμενα διαφράγματα στην πλευρά για ενήλικες και στην παιδιατρική πλευρά.

  • Το ενιαίο συντονιζόμενο διάφραγμα τοποθετείται εύκολα και καθαρίζεται ακόμη ευκολότερα, καθώς η επιφάνειά του είναι λεία και χωρίς σχισμές.

  • Η παιδιατρική όψη μετατρέπεται σε παραδοσιακό ανοιχτό κώδωνα, αντικαθιστώντας το ενιαίο διάφραγμα με μία στεφάνη που δεν παγώνει τον ασθενή.

  • Μικρή πλευρά (όταν ο ανοικτός κώδωνας είναι καλυμμένος), που είναι χρήσιμη για παιδιατρικούς, μικρόσωμους ή αδύνατους ασθενείς, γύρω από επιδέσμους καθώς και για αξιολόγηση της καρωτίδας.

 

Το Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® Classic III™ εξασφαλίζει υψηλή ακουστική ευαισθησία για κορυφαία απόδοση κατά τις γενικές αξιολογήσεις φυσικής κατάστασης.

Διαθέτει διπλά συντονιζόμενα διαφράγματα και ανανεωμένο σχεδιασμό που κάνει ευκολότερο το καθάρισμα και τη συντήρηση.

Η υπηρεσία της χάραξης παρέχεται προαιρετικά, γίνεται στον αυλό και ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες πλέον της διαθεσιμότητας του προϊόντος.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Kατασκευή Σωλήνα
Μονός Αυλός
Ύψος
325
Απόδειξη Αξίωσης
Πιστοποιημένο από την 3Μ
Απόδοση
7
Βάρος Kώδωνα (Metric)
82 Gramm
Διάμετρος
4,3 cm
Διάμετρος διαφράγματος (metric)
4,3
Ειδικοί Αντάπτορες
Ναι
Εμπορικό Σήμα
3M™ Littmann® Stethoscopes, Littmann®
Επάγγελμα
EMT/EMS, Βοηθός Ιατρού, Νοσηλευτής/τρια, Φοιτητής Νοσηλευτικής
Επιπλέον Ελιές
Ναι
Εφαρμογές
Φυσική Αξιολόγηση και Διάγνωση
Η Περιβαλλοντική αξίωση σχετίζεται με
Προϊόν
Καθαρό Βάρος (Metric)
150 g
Μήκος (Metric)
69 cm
Μικρής διαμέτρου διάφραγμα (metric)
3,3
Μοντέλο
Classic III
Περίοδος Εγγύησης
5 έτη
Περιβαλλοντική Αξίωση
Ναι
Σήμα κατατεθέν
Littmann
Τεχνολογία Κώδωνα
Διπλής Όψης
Τύπος Διαφράγματος
Συντονιζόμενο, Μονοκόμματο
Τύπος ελιών
Μαλακή
Υλικό Ακουστικού
Ευρεία διάμετρος με κράμα ανοδιωμένου αλουμινίου
Υλικό Διαφράγματος
Εποξειδικά/Fiberglass

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.