Καθώς οι συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω του COVID-19 είναι πραγματικά μοναδικές για όλους προκύπτουν αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις στις παραλαβές και στις αποστολές των εμπορευμάτων. Ως αποτέλεσμα ο χρόνος αποστολής των προϊόντων είναι 2-3 ημέρες πλέον της αναγραφόμενης και ενδέχεται να υπάρξουν αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση από τις μεταφορικές εταιρείες.

MENU

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση για αναζήτηση. Βρείτε το προϊόν που θέλετε εύκολα και γρήγορα (πχ. ποδήλατο γυμναστικής έως 200 ευρώ, kayak πράσινο) ή   επιστρέψτε στην ιστοσελίδα

Σχοινί αναρρίχησης (με κλειστό άγκιστρο) Β-8176-S

Κωδικός: Β-8176-S-1073
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

LivePro

Η LivePro είναι μία εξειδικευμένη σειρά προϊόντων της LiveUp, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε επαγγελματικό χώρο και όχι μόνο.

Από το 2004, η LiveUp προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό και αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή. Στόχος της εταιρείας είναι να καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών για είδη yoga, pilates, crossfit και φυσικά ασκήσεων ενδυνάμωσης, καθώς και να προσφέρει σε όλους τα εφόδια για να ακολουθήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Με μια ματιά

Ανακαλύψτε τα όρια του σώματός σας με το σχοινί αναρρίχησης, μία άσκηση που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι διαφόρων προγραμμάτων προπόνησης, από στρατιωτικά έως αθλητικά. Αυτή η άσκηση αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να ενδυναμώσετε όχι μόνο τη δύναμη της λαβής σας, αλλά και ολόκληρο το σώμα.

Οι αρχάριοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πόδια τους για επιπλέον υποστήριξη και σταδιακά να επιχειρήσουν την αναρρίχηση μόνο με το πάνω μέρος του σώματος. Δοκιμάστε ένα δεύτερο σχοινί για επιπλέον πρόκληση κατά την άνοδο. Αν είστε πιο έμπειρος χρήστης, προσπαθήστε να σκαρφαλώσετε με το σώμα σας σε στάση ορθής γωνίας στο ύψος της μέσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μέγεθος

4.57 m

Πάχος
3.8 cm
Βάρος
6.8 kg
ΥλικόΣιζάλ (Sisal)
Χρώμα
Καφέ (εκρού)