Καθώς οι συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω του COVID-19 είναι πραγματικά μοναδικές για όλους προκύπτουν αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις στις παραλαβές και στις αποστολές των εμπορευμάτων. Ως αποτέλεσμα ο χρόνος αποστολής των προϊόντων είναι 2-3 ημέρες πλέον της αναγραφόμενης και ενδέχεται να υπάρξουν αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση από τις μεταφορικές εταιρείες.

MENU

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση για αναζήτηση. Βρείτε το προϊόν που θέλετε εύκολα και γρήγορα (πχ. ποδήλατο γυμναστικής έως 200 ευρώ, kayak πράσινο) ή   επιστρέψτε στην ιστοσελίδα

Ρυθμιζόμενοι ορθοστάτες MARBO MS-S107 Λ-568

Κωδικός: Λ-568-454
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Marbo Sport

Η Marbo Sport είναι μία εταιρεία με έδρα και παραγωγή στην Πολωνία. Με οδηγό την εμπιστοσύνη των ικανοποιημένων πελατών της, εστιάζει στην ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της. Ξεκίνησε αθόρυβα πριν από 30 και πλέον χρόνια με εξοπλισμό δυναμικής για καθημερινούς ανθρώπους. Έκτοτε αυξάνει συστηματικά την γκάμα της και έχει επεκταθεί και στον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό δυναμικής για επαγγελματική χρήση. Στη Marbo πιστεύουμε πως στο χώρο της άθλησης, δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμούς, παρά μόνο για την καλύτερη δυνατή προσπάθεια!

Με μια ματιά

Αυτοί οι βαρέως τύπου ορθοστάτες δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης του πλάτους σε 3 επίπεδα, κάνοντας εύκολο το να τους ταιριάξετε με το μήκος της μπάρας σας. Είναι εξοπλισμένοι με 6 υποδοχείς ασφαλείας και 1 μεγαλύτερο για επιπλέον ασφάλεια. Πρόκειται για ένα ευέλικτο προϊόν, κατάλληλο για γενική προπόνηση.

4 ράβδοι για φορτίο, μήκους 22cm και διαμέτρου 25mm επιτρέπουν την τοποθέτηση δίσκων διαμέτρου Ø25mm ή περισσότερο. Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα και πρόσθετο φορτίο.

Ημιεπαγγελματική σειρά

Η ημι-επαγγελματική σειρά της Marbo Sport, έχει στόχο τους πλέον απαιτητικούς χρήστες. Ο ισχυρός σκελετός 50x50x2 mm, εγγυάται μέγιστη αντοχή της κατασκευής. Η χρήση παχέων λαβών και οι εξαιρετικές ταπετσαρίες, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το ότι έχουμε να κάνουμε με τη βέλτιστη ποιότητα εξοπλισμού.

Πιστοποίηση ποιότητας

Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια σας, ο εξοπλισμός μας έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια και τη συμμόρφωση με τα ισχύοντα πρότυπα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ποιότητας. Τα αποτελέσματα των δοκιμών αυτών είναι Certified Safety και Top Security Certificate, τα οποία λάβαμε για προϊόντα της ημιεπαγγελματικής μας γραμμής.

Φέρτε την προπόνηση στα μέτρα σας

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πλάτος μεταξύ των ορθοστατών σε 3 θέσεις: 100, 110 και 120cm. 

Χάρη σε αυτή τη δυνατότητα, μπορείτε να ασκηθείτε με διάφορες μπάρες, οι οποίες δεν έχουν το ίδιο μήκος μεταξύ τους. Η ρύθμιση του πλάτους γίνεται με τον μοχλό πίεσης, ο οποίος σταθεροποιεί και τους ορθοστάτες με το πέρας της ρύθμισης.

Αξιοπιστία

Δώστε προσοχή στο σχήμα των υποδοχέων που χρησιμοποιούνται για την εναπόθεση της μπάρας. Η αντίστοιχη απόσταση μεταξύ τους, σας επιτρέπει εύκολα και με ασφάλεια να αποθέσετε το φορτίο, αν δεν είστε σε θέση να εκτελέσετε πλήρη κίνηση κατά τη διάρκεια της ώθησης.

Επιπλέον ασφάλεια

Οι ορθοστάτες έχουν επιπλέον βάσεις εναπόθεσης φορτίου, που διασφαλίζουν την ασφάλειά σας όταν κάνετε squat ή άλλες ασκήσεις με μπάρα. Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτές τις βάσεις σε 3 επίπεδα: 60, 65 και 104cm, για μέγιστη ασφάλεια κατά την άσκησή σας.

Υποδοχείς φορτίου

Οι ορθοστάτες MS-S107 είναι εξοπλισμένοι με ράβδους μήκους 22cm η καθεμία, στις οποίες μπορείτε να κρεμάσετε φορτίο (δίσκους) με διάμετρο Ø25mm ή μεγαλύτερη. Τα άκρα στις ράβδους φορτίου έχουν μικρά μαξιλαράκια από καουτσούκ που απορροφούν τους κραδασμούς και προστατεύουν τον εξοπλισμό.Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΥλικόΧάλυβας
Διαστάσεις πλαισίου50 x 50 x 2 mm
ΦινίρισμαΗλεκτροστατική βαφή με επίστρωση σκόνης
Ύψος166 cm
Πλάτος160 cm (μέγιστο), 140 cm (ελάχιστο)
Μήκος107 cm
Ρυθμιζόμενη απόστασηΝαι, σε 3  θέσεις (100 cm, 110 cm και 120 cm)
Ρυθμιζόμενα στοπ ασφαλείαςΝαι, σε 3 θέσεις
Υποδοχείς φορτίου
4 τεμάχια, διαμέτρου 25 mm και μήκους 22 cm
Βάρος προϊόντος35 kg
Μέγιστο φορτίο300 kg

Συσκευασία

Κουτί 1οΚουτί 2ο
Διαστάσεις170.5 x 37.5 x 11 cm95 x 17.5 x 8 cm