Καθώς οι συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω του COVID-19 είναι πραγματικά μοναδικές για όλους προκύπτουν αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις στις παραλαβές και στις αποστολές των εμπορευμάτων. Ως αποτέλεσμα ο χρόνος αποστολής των προϊόντων είναι 2-3 ημέρες πλέον της αναγραφόμενης και ενδέχεται να υπάρξουν αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση από τις μεταφορικές εταιρείες.

MENU

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση για αναζήτηση. Βρείτε το προϊόν που θέλετε εύκολα και γρήγορα (πχ. ποδήλατο γυμναστικής έως 200 ευρώ, kayak πράσινο) ή   επιστρέψτε στην ιστοσελίδα

Pegasus® FTS (Functional Trainer System) Λ-533

Κωδικός: Λ-533-374
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Pegasus®

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Το Pegasus® Functional Trainer System (FTS) θα σας βοηθήσει να χτίσετε ολόκληρο το σώμα σας με ένα πραγματικά τεράστιο φάσμα λειτουργικών ασκήσεων, δύο αυτόνομες στοίβες βάρους 90kg και ανεξάρτητο ρυθμιζόμενο κατά ύψος σύστημα με διπλές τροχαλίες!

Το FTS έχει όλα όσα χρειάζεστε για μία πλήρη, λειτουργική και δυναμική προπόνηση. Είναι εξαιρετικά σπάνιο μία μηχανή δυναμικής προπόνησης να προσφέρει τη δυνατότητα εκτέλεσης τόσων πολλών τρόπων άσκησης σε τόσο ελάχιστο χώρο!

Διπλό σύστημα Crossover

Οι ασκήσεις Crossover είναι πολύ σημαντικές για όποιον επιθυμεί να στοχεύσει συγκεκριμένους μύες είτε για αποκατάσταση μετά από χειρουργείο, είτε για γενικότερη μυϊκή ενδυνάμωση.

Το FTS χρησιμοποιεί βαρέως τύπου τροχαλίες που περιστρέφονται κατά 180 μοίρες και ακολουθούν τη φορά σας για ακόμη πιο φυσική κίνηση. Οι τροχαλίες είναι ρυθμιζόμενες κατά ύψος σε 18 θέσεις, ώστε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να μεταβαίνετε σε άλλη άσκηση. Η ευελιξία του μηχανήματος και η ευκολία των ρυθμίσεων κάνει τα super sets εύκολη υπόθεση.

2 στοίβες βάρους 90 κιλών

Εκτελέστε έναν τεράστιο αριθμό ασκήσεων στηριζόμενοι και στα ενσωματωμένα βάρη του συστήματος. Περιλαμβάνεται ένα εντυπωσιακό βάρος 180 κιλών σε πλάκες, χωρισμένο σε 2 αυτόνομες σειρές των 90 κιλών, οι οποίες συνδέονται με το υπόλοιπο σύστημα μέσω πανίσχυρων συρματόσχοινων με αντοχή έλξης πάνω από 900 κιλά.

Απλά επιλέξτε το επιθυμητό βάρος και ξεκινήστε την άσκηση! 

Μονόζυγο

Το μονόζυγο στο πάνω μέρος του FTS σας δίνει την δυνατότητα να εκτελέσετε βασικές ασκήσεις εκγύμνασης των θωρακικών μυών καθώς και των δικεφάλων, ή παραδοσιακές έλξεις με ανοιχτή και κλειστή λαβή για την εκγύμναση της πλάτης.

Το σύστημα είναι επίσης συμβατό με προϊόντα που πωλούνται χωριστά, όπως Λάστιχα Γυμναστικής ή Ιμάντες τύπου TRX για ακόμη περισσότερες επιλογές.

Ίσια μπάρα και Στραβόμπαρα

Εκμεταλλευτείτε ακόμη περισσότερο το σύστημα crossover, χάρη στην ίσια μπάρα και τη στραβόμπαρα που παρέχονται.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενώσετε τις άκρες τους στους κρίκους του crossover για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό κλασικών ασκήσεων όπως πιέσεις στήθους σε πάγκο, πιέσεις ώμων, ημικαθίσματα (squats) και πολλές άλλες.

Συμπεριλαμβάνονται

Το FTS (Functional Trainer System) συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω προσαρτήματα:

  • Δύο λαβές για crossover
  • Δέστρα αστραγάλου
  • Ίσια μπάρα
  • Στραβόμπαρα

Οι λαβές για crossover και η δέστρα αστραγάλου μπορούν να τοποθετηθούν προς αποθήκευση στο πίσω μέρος του ασκησιολόγιου, ενώ οι μπάρες τοποθετούνται δεξιά και αριστερά από το ασκησιολόγιο σε ανάλογες υποδοχές στήριξης

Ενδεικτικές ασκήσεις

Με τη βοήθεια του Pegasus® FTS και σε συνδυασμό προαιρετικά με προϊόντα όπως ένα πάγκο γυμναστικής, λάστιχα γυμναστικής ή ιμάντα τύπου TRX, μπορείτε να
εκτελέσετε έναν πραγματικά ανεξάντλητο αριθμό ασκήσεων! Στήθος, υψηλή και χαμηλή κωπηλασία, πίσω δελτοειδή, έλξεις μονόζυγου, πιέσεις ώμων, πλευρικές εκτάσεις
ώμων, 
περιστροφές, όρθια κωπηλασία, κάμψεις δικέφαλων, πιέσεις τρικέφαλων, διατάσεις γονάτων, άρσεις, ημι-καθίσματα για πόδια (squat), απαγωγούς ισχίου και εκτάσεις
ποδιών είναι 
μερικές μόνο από τις δυνατότητες που έχετε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Βαρέως τύπου μεταλλική κατασκευή
SteelForce™ για απόλυτη ασφάλεια
Ακρίβεια κατασκευής
Με κοπή λέιζερ για ευκολία στη συναρμολόγηση
Ιδανικό για
Αποκατάσταση και πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης
Σύστημα περιστροφής των τροχαλιών
Αυτο-ευθυγραμμιζόμενες, με ρουλεμάν για ομαλή κύλιση
Ρύθμιση των τροχαλιώνΡυθμιζόμενο σε 18 θέσεις κατά ύψος
2 αυτόνομες σειρές βάρους
90 κιλά η καθεμία
Προστασία βάρουςΕιδικά καλύμματα στο εξωτερικό
ΜονόζυγοΠολλαπλών λαβών
ΣυρματόσχοιναΑεροπορικού τύπου με αντοχή έλξης πάνω από 900 κιλά
ΦινίρισμαΗλεκτροστατική βαφή φιλική προς το περιβάλλον (EcoCoat™)
ΑποθήκευσηΕιδικά σημεία για τα 4 προσαρτήματα
Επιπλέον παροχέςΛειτουργικό διάγραμμα προπόνησης με διαγράμματα εκκίνησης / τερματισμού
Απόλυτη σταθερότηταΠροβλεπόμενες οπές για να βιδώσετε το FTS στο πάτωμα
Διαστάσεις (Συναρμολογημένο)
150 x 100 x 215 εκατοστά
Βάρος προϊόντος
260 κιλά


Συσκευασία


1ο Κουτί2ο Κουτί3ο Κουτί
Διαστάσεις190 (Μ) x 85 (Π) x 19 (Υ) εκατοστά
80 (Μ) x 48.5 (Π) x 18.5 (Υ) εκατοστά
41 (Μ) x 24 (Π) x 12.5 (Υ) εκατοστά
Βάρος71 κιλά33.5 κιλά42.5 κιλά

4ο Κουτί5ο Κουτί6ο Κουτί
Διαστάσεις41 (Μ) x 24 (Π) x 12.5 (Υ) εκατοστά
41 (Μ) x 24 (Π) x 12.5 (Υ) εκατοστά
41 (Μ) x 24 (Π) x 12.5 (Υ) εκατοστά
Βάρος42.5 κιλά
42.5 κιλά
42.5 κιλά