MENU

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση για αναζήτηση. Βρείτε το προϊόν που θέλετε εύκολα και γρήγορα (πχ. ποδήλατο γυμναστικής έως 200 ευρώ, kayak πράσινο) ή   επιστρέψτε στην ιστοσελίδα

Μασάζ πελμάτων και κνήμης Life Care by i-Rest SL-C11B Μ-835

Κωδικός: Μ-835-179
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Life Care

Η Life Care είναι μία σειρά που προσφέρει πολυθρόνες μασάζ και συσκευές μασάζ υψηλής τεχνολογίας.

Τα προϊόντα της σειράς Life Care έχουν διεθνείς πιστοποιήσεις CE και RoHS, είναι σύγχρονα, καινοτόμα και βασισμένα στα πιο απαιτητικά πρότυπα χειροτεχνίας και ακριβούς μηχανικής. Σε κάθε ένα από αυτά δίνεται προσοχή στη λεπτομέρεια για να σας προσφέρει την ασφάλεια και τη φροντίδα που χρειάζεστε για να ζήσετε μία ζωή υγιή και χωρίς άγχος. 

Με μια ματιά

Το μασάζ πελμάτων και κνήμης Life Care χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να σας προσφέρει ένα εξαιρετικό τρισδιάστατο μασάζ. Ο χρήστης μπορεί να εστιάσει στις περιοχές που επιθυμεί, όπως στις κνήμες ή τα πέλματα. Διαθέτει λειτουργία θέρμανσης, τρία διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να ρυθμίσει το μασάζ σύμφωνα με της προτιμήσεις του. 

Η σημασία των πελμάτων

Εξοπλισμένο με 20 κυλίνδρους, αυτό το προϊόν συνδυάζει τη ρεφλεξολογία με την εμπειρία του μασάζ. Το μασάζ πελμάτων είναι σημαντικό γιατί τα πέλματα είναι αυτά που στηρίζουν μονίμως το βάρος του σώματος. Οι κύλινδροι μασάζ αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στα σημεία πίεσης και δίνουν μία αίσθηση ενέργειας που διαπερνά όλο το σώμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά επίπεδα ρυθμιζόμενης έντασης για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες. 

Προεπιλεγμένα προγράμματα μασάζ

Η τεχνική μασάζ προσομοιώνει τις κινήσεις ενός επαγγελματία θεραπευτή και απομακρύνει τον πόνο από τα πέλματα και τις κνήμες, δίνοντας ένα αίσθημα αναζωογόνησης στον χρήστη. 

Μασάζ κνήμης, πέλματος

Το άνω μέρος της συσκευής κινείται. Έτσι η συσκευή μπορεί να εστιάσει στην περιοχή που εσείς επιθυμείτε: τις κνήμες ή τα πέλματα. 

Κύλινδροι μασάζ κνήμης

Η προηγμένη τεχνική των κυλίνδρων μασάζ προσφέρει στον χρήστη μία ανώτερη εμπειρία μασάζ σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή. 

Incorporated Control Panel

Με το ενσωματωμένο χειριστήριο μπορείτε να επιλέξετε εύκολα τη ρύθμιση που επιθυμείτε. 

Η συσκευή διαθέτει 3 ταχύτητες μασάζ και μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το ύψος είναι ρυθμιζόμενο για να επιλέξετε την κατάλληλη και πιο χαλαρωτική θέση για εσάς. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Ένα εντελώς νέο μασάζ, ειδικά σχεδιασμένο για μασάζ στα πόδια, τους αστραγάλους σας και τις κνήμες όλα την ίδια στιγμή
 • 4 σημεία μασάζ με δίσκους σε μία συσκευή για μασάζ στα πόδια, τους αστραγάλους σας και τις κνήμες.
 • Ρυθμιζόμενοι δίσκοι πιέζουν δημιουργώντας μια επαγγελματική εμπειρία
 • Έντονη δράση που διεισδύει βαθιά μέσα στους μύες των ποδιών σας, τους αστραγάλους και τις κνήμες
 • Επιπλέον, ένα σύνολο δονήσεων αποτελεσματικές στα πέλματα και τους μύες των ποδιών
 • Πίεση σημείων που βρίσκονται κάτω από τα πόδια σας για να τονώσει τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα των ποδιών
 • Επιλεγόμενη πίεση με τρία προγράμματα μασάζ με μάλαξη και 3 τρόπους δόνησης.
 • Ο συνδυασμός της μάλαξης και της δόνησης σας δίνει μία πιο χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία, επιτυγχάνοντας παράλληλα ευεργετική ρεφλεξολογία και καλλωπιστικό αποτέλεσμα
 • Λειτουργικά πλήκτρα που βρίσκονται στο πάνελ σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη λειτουργία εύκολα
 • Αυτόματο κλείσιμο της δραστηριότητας μετά το μασάζ όταν η χρήση είναι μεγαλύτερη από 15 λεπτά
 • LCD οθόνη, με πράσινο οπίσθιο φωτισμό
 • Κατανάλωση ισχύος (Watt): 90 W
 • Απαιτούμενη ισχύς (Volts): 220 - 240 V
 • Καθαρό Βάρος: 15,5 κιλά