Καθώς οι συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω του COVID-19 είναι πραγματικά μοναδικές για όλους προκύπτουν αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις στις παραλαβές και στις αποστολές των εμπορευμάτων. Ως αποτέλεσμα ο χρόνος αποστολής των προϊόντων είναι 2-3 ημέρες πλέον της αναγραφόμενης και ενδέχεται να υπάρξουν αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση από τις μεταφορικές εταιρείες.

MENU

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση για αναζήτηση. Βρείτε το προϊόν που θέλετε εύκολα και γρήγορα (πχ. ποδήλατο γυμναστικής έως 200 ευρώ, kayak πράσινο) ή   επιστρέψτε στην ιστοσελίδα

Kettlebell Ρυθμιζόμενο (10-40lbs) B-2086

Κωδικός: B-2086-1431
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

LiveUp®

Από το 2004, η LiveUp είναι ένα όνομα που βασικό στόχο έχει να προσφέρει σε κάθε ασκούμενο αθλητικό εξοπλισμό, αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας, καθώς και τα εφόδια για να ακολουθήσει έναν υγιή τρόπο ζωής. 

Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή. Η σειρά της LiveUp καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών για είδη yoga, pilates, crossfit και φυσικά ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Με μια ματιά

Το Ρυθμιζόμενο Kettlebell είναι ιδανικό για δυναμικές ασκήσεις, οι οποίες ενεργοποιούν βασικές μυικές ομάδες, χτίζουν δύναμη και καίνε λίπος. 

Δεν υπάρχει πλέον λόγος για πολλαπλά διαφορετικά kettlebell, χρειάζεστε μόνο ένα! Ρυθμίστε εύκολα το βάρος από 4.5 έως 18 κιλά, στρέφοντας το σχετικό μοχλό ώστε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε πλάκες βάρους. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος πλαισίου
4.5 kg (10 lbs)
Πλάκες βάρους6 πλάκες των 2.25 kg (5 lbs)
Ρύθμιση βάρουςΜεταξύ 4.5 και 18 kg (10 - 40 lbs)
ΥλικόΣίδερο
Υλικό βάσηςΛάστιχο, για προστασία του πατώματος
Οδηγός ασκήσεωνΠεριλαμβάνει DVD
Χρώμα
Μαύρο/Λευκό