MENU

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση για αναζήτηση. Βρείτε το προϊόν που θέλετε εύκολα και γρήγορα (πχ. ποδήλατο γυμναστικής έως 200 ευρώ, kayak πράσινο) ή   επιστρέψτε στην ιστοσελίδα

ADIDAS Sports Rig (Crossover) ADBE-10360

Κωδικός: ADBE-10360-1488
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

adidas® fitness

Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει πιο διακεκριμένη ιστορία και ισχυρότερη σύνδεση με τον αθλητισμό από την adidas! Αποστολή μας είναι να είμαστε η καλύτερη μάρκα αθλητικών ειδών στον κόσμο.

Ο εξοπλισμός γυμναστικής της adidas είναι κατασκευασμένος με την υψηλότερη ποιότητα και σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά, διασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια κατά την άσκηση. Οποιοδήποτε προϊόν μας κι αν επιλέξετε, να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε το κατάλληλο εργαλείο εκγύμνασης για όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες.

Με μια ματιά

Με διπλό ρυθμιζόμενο σύστημα crossover, το Sports Rig της Adidas προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης για ασκούμενους κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Η κατασκευή της μονάδας είναι από συμπαγές ατσάλι, και έρχεται εξοπλισμένημε μονόζυγο, θέση χαμηλής τροχαλίας και τρία προσαρτήματα για επιπλέον ευελιξία.

Ρυθμιζόμενο Crossover

Με τις τροχαλίες που ρυθμίζονται κάθετα σε 17 διαφορετικές θέσεις και τα 3 προσαρτήματα που περιλαμβάνονται, θα έχετε τεράστια ευελιξία στο πρόγραμμά σας είτε για το πάνω είτε για το κάτω μέρος του σώματος.

Ο μηχανισμός ρύθμισης του ύψους είναι ιδιαίτερα εύχρηστος, επιτρέποντας γρήγορες προσαρμογές, ιδανικές για supersets.

Δίσκοι βάρους

Με διπλό σύστημα τροχαλιών και ρύθμιση του επιθυμητού φορτίου με δίσκους βάρους, το Sports Rig προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα προπόνησης για κάθε ασκούμενο.

Τα ελεύθερα βάρη σημαίνουν πως εσείς ρυθμίζετε την αντίσταση σε κάθε άσκηση, χωρίς ενσωματωμένες πλάκες βάρους να περιορίζουν τα όριά σας.

Χαμηλή τροχαλία

Οι δύο σταθερές θέσεις κόντρας για τα πόδια δημιουργούν μία θέση προπόνησης, όπου μπορείτε να εκτελέσετε καθιστή κωπηλασία και όχι μόνο.

Με ηλεκτροστατική βαφή για μέγιστη αντοχή στο χρόνο, αυτή η θέση είναι εργονομικά τοποθετημένη για βέλτιστη αποτελεσματικότητα χώρου και άσκησης, κρατώντας τις κινήσεις σας ομαλές.

Μονόζυγο

Η προσθήκη μονόζυγου σε συνδυασμό με την κατασκευή από ανθεκτικό ατσάλι, εγγυώνται πάντα μία πρόκληση στην προπόνησή σας.

Το μονόζυγο είναι σχεδιασμένο με πολλαπλές λαβές και μέγιστο βάρος χρήστη 120kg. Είναι μέρος της κατασκευής του συστήματος, επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς φόβο ζημιάς.

Συμπεριλαμβάνονται

Εκτός από το ιδιαίτερα χρήσιμο ασκησιολόγιο, τα κλιπ ασφαλείας και τις βοηθητικές αλυσίδες επέκτασης, το Adidas Sports Rig περιλαμβάνει και τα ακόλουθα προσαρτήματα:

  • Μικρή ίσια μπάρα
  • Δύο λαβές crossover
  • Δέστρα αστραγάλου

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚατασκευήΣυμπαγές ατσάλι
ΣτιβαρότηταΔυνατότητα στερέωσης με βίδες στις γωνίες
Σταθμοί προπόνησηςΔιπλό σύστημα Crossover, Μονόζυγο, Χαμηλή τροχαλία
Ρύθμιση Crossover17 θέσεις, κατά ύψος
ΑσκησιολόγιοΠεριλαμβάνεται
Προσαρτήματα3 (μικρή ίσια μπάρα, δύο λαβές crossover, δέστρα αστραγάλου)
Μέγιστο βάρος χρήστη120 kg
Μέγιστο φορτίο συστήματος90 kg (45 kg σε κάθε θέση για βάρη)
Βάρος προϊόντος65 kg
Διαστάσεις (Συναρμολογημένο)157.5 x 179.5 x 213 cm
ΠιστοποίησηISO, EN 957-2
* Οι Πλάκες Βάρους που απεικονίζονται στις φωτογραφίες πωλούνται χωριστά.
.