MENU

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση για αναζήτηση. Βρείτε το προϊόν που θέλετε εύκολα και γρήγορα (πχ. ποδήλατο γυμναστικής έως 200 ευρώ, kayak πράσινο) ή   επιστρέψτε στην ιστοσελίδα

ADIDAS Home Rig (Κλωβός) ADBE-10500

Κωδικός: ADBE-10500-445
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

adidas® fitness

Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει πιο διακεκριμένη ιστορία και ισχυρότερη σύνδεση με τον αθλητισμό από την adidas! Αποστολή μας είναι να είμαστε η καλύτερη μάρκα αθλητικών ειδών στον κόσμο.

Ο εξοπλισμός γυμναστικής της adidas είναι κατασκευασμένος με την υψηλότερη ποιότητα και σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά, διασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια κατά την άσκηση. Οποιοδήποτε προϊόν μας κι αν επιλέξετε, να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε το κατάλληλο εργαλείο εκγύμνασης για όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες.

Με μια ματιά

Με την εγγύηση ποιότητας της adidas, ο τέλειος οικιακός χώρος γυμναστικής είναι πλέον εύκολη υπόθεση χάρη στο adidas home rig.

Προσφέρει ένα είδος προπόνησης, που λέγεται functional training. Οι συγκεκριμένες ασκήσεις είναι ευεργετικές για τη βελτίωση του συντονισμού και της ενδυνάμωσης του σώματος και θέτουν στη διάθεσή σας μία πλήρη εκγύμναση που θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Ασκήσεις εδάφους

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευέλικτη τροχαλία για ασκήσεις εδάφους όπως χαμηλή κωπηλατική, κάμψεις δικεφάλων ή ανοίγματα ποδιών. Οι δίσκοι βάρους τοποθετούνται εύκολα στο πλάι.

Μονόζυγο & Τροχαλία πλάτης

Γυμνάστε την πλάτη σας εκτελώντας παραδοσιακές έλξεις στο μονόζυγο ή στην τροχαλία πλάτης. Επιπλέον συνδυάστε τον κλωβό με Ιμάντες Ενδυνάμωσης και επιχειρήστε το λεγόμενο suspension training.

Λαβές βυθίσεων & Υποδοχές

Εκτελέστε τις χρήσιμες ασκήσεις βυθίσεων εύκολα χάρη στις δύο ενσωματωμένες λαβές. Επίσης τοποθετήστε τις μπάρες και τα προσαρτήματά σας σε μία από τις 13 διαφορετικές θέσεις που παρέχονται.

Απεριόριστες δυνατότητες

Ο κλωβός είναι ιδανικός για ασκήσεις δυναμικής, όπως έλξεις ή suspension training στο μονόζυγο και βυθίσεις στις προσαρμόσιμες βοηθητικές μπάρες. Εκτελέστε ακόμη squats, χαμηλή κωπηλατική, πιέσεις τρικεφάλων, εμπροθολαίμιες ή οπισθολαίμιες έλξεις και άρσεις θανάτου.

Επιπλέον, συνδυάστε με έναν από τους πάγκους μας και επιχειρήστε ασκήσεις όπως ίσιες ή επικλινείς πιέσεις πάγκου, πιέσεις ώμων, εκτάσεις ή κάμψεις ποδιών.

Θέσεις για βάρη

Στις άκρες του κλωβού θα βρείτε 6 θέσεις για δίσκους βάρους. Περιλαμβάνονται και καλύμματα για συμβατότητα με Ολυμπιακούς δίσκους.

Βάσεις για μπάρα

Κατά μήκος των στηλών του κλωβού βρίσκονται 13 θέσεις για την τοποθέτηση μπάρας ή προσαρτημάτων. Φέρτε την άσκηση στο ύψος σας.

Μικρή ίσια μπάρα

Χρησιμοποιήστε αυτό το προσάρτημα για δημοφιλείς ασκήσεις όπως χαμηλή κωπηλατική και κάμψεις δικεφάλων ή τρικεφάλων.

Δύο λαβές crossover

Εκτελέστε ασκήσεις crossover με τη βοήθεια των τροχαλιών, εκτάσεις τρικεφάλων ή πιέσεις με τη βοήθεια ενός πάγκου γυμναστικής.

Δέστρα αστραγάλου

Απλό αλλά χρήσιμο προσάρτημα για ασκήσεις όπως ανοίγματα ποδιών ή εκγύμναση των χεριών σας.

Απόλυτη στιβαρότητα

Κατασκευασμένος από υψηλής ανθεκτικότητας ατσάλι με μαύρο φινίρισμα, ο κλωβός adidas αντέχει σε προπόνηση υψηλών απαιτήσεων. Το μέγιστο δυνατό φορτίο είναι 160 κιλά και για απόλυτη σταθερότητα, όλος ο εξοπλισμός μπορεί να στερεωθεί στο πάτωμα με βίδες στις γωνίες.

Πλήρης προπόνηση σε κάθε χώρο

Δεδομένων των δυνατοτήτων και της ευελιξίας του, οι διαστάσεις των 149 x 154 x 208 εκατοστών είναι ιδιαίτερα εργονομικές.

Το adidas home rig συνδυάζεται τέλεια με έναν πάγκο και αποτελεί έναν εξοπλισμό, ιδανικό για την εκτέλεση δεκάδων ασκήσεων πάνω και κάτω μέρους του σώματος, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο γυμναστικής!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚατασκευήΣυμπαγές ατσάλι
ΣτιβαρότηταΔυνατότητα στερέωσης με βίδες στις γωνίες
ΕνσωματωμέναΜονόζυγο, Τροχαλία πλάτης, Χαμηλή τροχαλία, Λαβές βυθίσεων
Ενδεικτικές ασκήσειςSquat, Άρσεις θανάτου, Χαμηλή κωπηλατική, Πιέσεις τρικεφάλων, Υψηλή κωπηλατική, Μονόζυγο, κ.α.
Ενδεικτικές ασκήσεις με πάγκο
Ίσιες ή επικλινείς πιέσεις, Πιέσεις ώμων, Εκτάσεις ποδιών, Κάμψεις ποδιών, Κάμψεις δικεφάλων, κ.α.
Θέσεις για μπάρες και προσαρτήματα13 σημεία, κατά ύψος
Θέσεις αποθήκευσης βάρους6 σημεία, με κάλυμμα για συμβατότητα με Ολυμπιακούς Δίσκους
Προσαρτήματα3 (μικρή ίσια μπάρα, δύο λαβές crossover, δέστρα αστραγάλου)
Συνδυάζεται ιδανικά μεΠάγκους γυμναστικής, Ιμάντες ενδυνάμωσης
Μέγιστο Φορτίο160 κιλά
Διαστάσεις (Συναρμολογημένο)149 x 154 x 208 εκατοστά
ΠιστοποίησηEN 957-4
* Ο Πάγκος και τα Βάρη που απεικονίζονται στις φωτογραφίες πωλούνται χωριστά.